Dobrodošli na naše web stranice

Uspješno zadovoljavanje osnovnih životnih potreba ili rješavanje poteškoća u odnosima s okolinom  ponekad može postati problem svakoj osobi ili obitelji. Razlika je samo u  tome kako reagiramo i na koji način se suočavamo s tim životnim izazovima.

Dok jedni i najteže životne krize uspijevaju prevladati bez trajnih posljedica, drugi se teško nose i sa naznakom mogućih problema. Zato je važno prepoznati kada  problem ne možemo sami  riješiti i na vrijeme zatražiti stručnu pomoć.

Pri tome je dobro znati da traženje pomoći nije slabost, nego odgovorno ponašanje prema sebi i članovima svoje obitelji.

Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć u rješavanju životnih problema možete se obratiti Centru za socijalnu skrb Jastrebarsko.

NAŠA MISIJA: Pružanje podrške, pomoći  i zaštite osobama i obiteljima koje žive u nepovoljnim životnim uvjetima ili prolaze kroz životnu krizu. Promicanje prava i potreba posebno osjetljivih socijalnih skupina u cilju njihovog socijalnog uključivanja.

NAŠA VIZIJA: Želimo postati moderna javna ustanova koja svojim uslugama uspješno odgovara na potrebe korisnika i doprinosi poboljšanju kvalitete života u zajednici.
 

Kontakt

  • A: Trg Ljube Babića 29
    10420 Jastrebarsko
  • T: 01/6281-482
    F:
    javiti broj
  • e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako do nas?

Primajte novosti

Primajte novosti na Vašu e-mail adresu iz našeg centra za socijalnu skrb.